Argan- öljy

30ml

Argan- öljy sisältää runsaasti A-, D-, ja E- vitamiineja Alpha-tokoferoli muodossa, joka suojaa soluja sekä taistelee ihoa heikentäviä, vapaita happiradikaaleja vastaan.

Argan- öljy sisältää runsaasti A-, D-, ja E- vitamiineja Alpha-tokoferoli muodossa, joka suojaa soluja sekä taistelee ihoa heikentäviä, vapaita happiradikaaleja vastaan. Se tehostaa ihosolujen tuotantoa ja lisää ihon terveyttä. Argan- öljyn päivittäinen käyttö antaa iholle elinvoimaa ja ehkäisee pienten ryppyjen muodostumista. Sen sisältämät antioksidantit ja Omega 6 – rasvahapot parantavat ihon elastisuutta saaden ihon tuntumaan täyteläiseltä sekä pehmeältä. Omega 6 on olennainen ainesosa, jota tarvitaan terveen ihon ravitsemiseen. Sillä on myös tärkeä rooli terveiden
solukalvojen muodostumisessa. Bio argan öljy on eritäin suositeltava ikääntyneen ja hyvin kuivan ihon hoidossa, koska sillä on kiinteyttäviä, vahvistavia, kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia, jotka lisäävät solujen uusiutumista iholla. Lisäksi sillä on antiseptinen vaikutus joten se soveltuu myös tulehtuneelle tai aknesta kärsivälle iholle.

Bio argan öljyä voidaan käyttää ihottuman, ekseeman ja atooppisen dermatiitin hoidossa. Tutkimus osoittaa argan-öljyn merkityksen hyödyt:
Arganöljy stimuloi hapettumista ja antaa elastisuutta iholle, palauttaa rakenteet ja vahvistaa kynsiä, vahvistaa ja palauttaa hiusnauhat. Se auttaa hoidettaessa ihosairauksia, kuten ihon ärtyneisyyttä ja psoriaasia, lisäksi se vähentää nivelkipua ja voi olla avuksi reuman hoidossa. Se ehkäisee verenpaineen nousua ja muita sydän- ja verisuonitauteja, ja vähentää huonoa kolesterolia (LDL ) ja stimuloi aivokapasiteettia. Se auttaa ruuansulatusmenetelmässä lisäten pepsiinin pitoisuutta ruoansulatuskanavassa

Käyttö: Arganöljyä käytetään kosmetiikassa, kauneushoidoissa sekä ruoanlaitossa. Se sopii loistavasti silmäympäryshoitotuotteeksi tai seerumina levitettäväksi koko kasvoille.
Arganöljyä kutsutaan nimellä ”Marokon kulta” sen hyödyllisen arvon vuoksi. Se uutetaan ilman kemikaaleja kuivasta hedelmästä, joka kasvaa puussa, jolla on sama nimi (argan spinosa), ja joka on hyvin harvinainen kasvaen vain Marokon autiomaassa. Tämä johtuu siitä että se voi kehittää hyvin pitkät juuret veden saamiseksi maan syvyydestä. Marokon luonnossa arganpuu voi elää yli 200 vuotta. Se on suuri,sen runko
näyttää hieman ruuvimaiselta ja se voi kasvaa jopa 10 metriä korkeaksi.

Ecoseos argan öljy on 100 % puhtaista siemenistä kylmäpuristettua kasviöljyä. Se on valmistettu menetelmillä, jotka eivät muuta aineosien ominaisuuksia. Lisäksi se sisältää runsaasti rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä ihon hyvinvoinnille. Ecoseos arganöljyn siemenperäisyys on Marokosta.

100 % luomu.

Sopii vegaaneille.

Pakattu kierrätettävään lasipakkaukseen.

OtA yhteyttä

Ecoseos Natural Beauty

+358 50 4959918

info@ecoseos.com

Piiantie 4, 33470 Ylöjärvi – Finland

×
×

Cart