Jojobaöljy

30ml

Jojobaöljy sisältää suuren määrän ceramideja ja on tarkoitettu erilaisiin iho-ongelmiin, kuten äärimmäiseen kuivuuteen sekä ihon epätasapainoon. 

Jojobaöljy sopii erinomaisesti ihon vanhenemisen ehkäisyyn. 

Se kosteuttaa kuivaa ihoa, ravitsee hiuksia sekä ehkäisee rasvan kertymistä iholle. Päivittäisen käytön hyötyjä ovat esim. solujen uudistuminen sekä elastisuuden, pehmeyden ja vahvuuden lisääntyminen iholla. Iän myötä elimistö tuottama oma rasva on riittämätön ja sen antama luonnollinen suoja häviää. Iho ei voi estää solujen kuivumista ja hilseilyä. Pitkäaikainen altistuminen haitallisille tekijöille johtaa ihon halkeiluun ja haavaumiin. Puuttuvat öljyt on vaihdettava ihon sisältämän kosteuden säilyttämiseksi ja ärsytyksen estämiseksi.

Riittämätön suoja ilmenee monin tavoin, yleisimpiä ovat ennenaikainen vanheneminen, hienojen juonteiden esiintyminen ja lisäksi ihon kuiva, väsähtänyt pinta. Jojobaöljy on puhdas, luonnollinen kosteusaine, jolla on uudistamisen ja parantamisen ominaisuudet. Kun sitä hierotaan ihoon, jojobaöljyn on todettu olevan tehokas erilaisten epidermaalisten toimintahäiriöiden suhteen.

Jojobaöljyn koostumus vastaa ihon sisältämiä luonnollisia rasvoja, minkä vuoksi se imeytyy nopeasti ja helposti. Iho ei jää käytön jälkeen öljyiseksi tai rasvaiseksi vaan jojobaöljy auttaa tasapainottamaan ihon omien öljyjen tasoa. Siksi öljy on erittäin suositeltava myös epäpuhtaan ja akneihon hoitoon koska öljy saa ihon paranemaan nopeasti ja tehokkaasti. Tuote sopii myös raskausarpien ehkäisyyn raskauden aikana tai sen jälkeen, kuivalle päänahalle sekä hiusten vahvistamiseksi. 

Lisäksi jojobaöljy sisältää runsaasti ravintoaineita, kuten kuparia, sinkkiä, piitä, jodia ja vitamiineja A, B ja E. Sillä on myös anti-inflammatorisia vaikutuksia joiden vuoksi se auttaa torjumaan allergisia reaktioita ja ärsytystä iholla. 

Jojobaöljyllä voimme tehdä kotitekoisista voiteista vakaimman, koska se on tehokas hapettumisen estämiseksi. Voimme myös antaa enemmän kiinteyttä kotitekoisille voiteille, koska se on vähän emulgoiva. jojobaöljyä voidaan käyttää kasvonaamiona, seerumina, kuiville, ärtyneille huulille, käsivoiteen yhteydessä kynsien vahvistamiseen ja niin edelleen.

Ecoseos bio jojobaöljy on 100 % puhtaista siemenistä kylmäpuristettua kasviöljyä. Se on valmistettu menetelmillä, jotka eivät muuta aineosien ominaisuuksia. Sisältää runsaasti rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä ihon hyvinvoinnille. Ecoseos bio jojoba öljyn alkuperämaa on Espanja.

Tuote:
Ei sisällä mineraaliöljyjä, parafiinia tai raakaöljyjohdannaisia

100 % ainesosista on luonnon omia raaka-aineita

Sopii vegaaneille

Pakattu kierrätettävään lasipakkaukseen

OtA yhteyttä

Ecoseos Natural Beauty

+358 50 4959918

info@ecoseos.com

Piiantie 4, 33470 Ylöjärvi – Finland

×
×

Cart